Τα πλοία συνεχώς εκτίθενται σε μια σειρά από προβλήματα όπως ηλεκτρολογικά, μηχανολογικά, προγραμματισμένες ή μη / απρόβλεπτες επισκευές, εργασίες αποκατάστασης φθορών, καθαρισμούς κυτών, βαφή δεξαμενών κοκ. Όλα αυτά απαιτούν επαγγελματική και άμεση ανταπόκριση. Η επιλογή ναυπηγείου είναι από τις πιο κρίσιμες αποφάσεις που οφείλει να πάρει ένας πλοιοκτήτης, καθότι μπορεί να επηρεάσει τα λειτουργικά κόστη παράλληλα με την ποιότητα σε βάθος χρόνου καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής ενός πλοίου. Στην επιλογή ναυπηγείου για επισκευές σε κάθε τύπου πλοίο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ακολουθώντας μια μελετημένη προσέγγιση.

Με πάνω από 200 ναυπηγεία παγκοσμίως να φιλοξενούν πλοία με τα πιο συνηθισμένα μεγέθη, η επιλογή του σωστού ναυπηγείου είναι κάτι που θα κάνει τη διαφορά. Προκειμένου να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποιο είναι το ιδανικό ναυπηγείο, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κάποιοι σημαντικοί παράγοντες.

Ο πλέον κρίσιμος παράγοντας στη λήψη μιας απόφασης για την επιλογή ναυπηγείου είναι η τοποθεσία του σε σχέση με τη θέση του πλοίου που χρειάζεται επισκευές τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Τα Ναυπηγεία Κυνοσούρας βρίσκονται στην ανατολική πλευρά της Σαλαμίνας μόλις 3 μίλια από το λιμάνι του Πειραιά, σε μία από τις πλέον πολυσύχναστες ναυπηγοεπισκευαστικές ζώνες της Μεσογείου. Επιπλέον, τα Ναυπηγεία Κυνοσούρας διαθέτουν έμπειρο εργατικό δυναμικό με ειδικούς τεχνικούς, παρέχουν ναυπηγοεπισκευαστικές υπηρεσίες και έχουν άμεση πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα προμηθευτών, εμπειρογνωμόνων και εξειδικευμένων ειδικοτήτων. Ένα ισχυρό ναυτιλιακό σύμπλεγμα παροχών μίας στάσης που σε συνδυασμό με τις γνωριμίες των σχετικών με την εύρυθμη λειτουργία της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης στη περιοχή, τοπικών αρχών, καθιστούν τα Ναυπηγεία Κυνοσούρας ένα εύκολα προσβάσιμο και βολικό σημείο για επισκευές πλοίων.

ΣΗΜΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
Οι σημάνσεις πιστοποίησης αναδεικνύουν την αξιοπιστία ενός ναυπηγείου, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα και τις δυνατότητες του χώρου που αναζητάτε για να επισκευάσετε το πλοίο σας.

Τα Ναυπηγεία Κυνοσούρας εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς σε ένα ναυπηγοεπισκευαστικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών, εστιάζοντας σε παραδοσιακές και εξειδικευμένες επισκευές πλοίων, κάνοντας παράλληλα χρήση των μοναδικών ιδιωτικών του εγκαταστάσεων για ναυπήγηση & ανακύκλωση πλοίων, στην καρδιά της Μεσογείου. Παρέχουμε έγκαιρα κι επί τόπου, αξιόπιστες λύσεις εδώ και 50 χρόνια, χάρη στο έμπειρο εργατικό δυναμικό και τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Εμπιστευόμενοι πλήρως τις ικανότητες και την αξιοπιστία του ναυπηγείου, είμαστε στη διάθεσή σας να υποστηρίξουμε όποια ναυπηγοεπισκευαστική σας απαίτηση.

ΚΥΡΟΣ
Η φήμη ενόςναυπηγείου βασίζεται στις συστάσεις. Ξεκινήστε ρωτώντας άλλους στον κλάδος σας οι οποίοι προέβηκαν σε μεγάλα έργα επισκευής να προτείνουν ένα ναυπηγείο. Μια λίστα με προτεινόμενες εταιρείες και έγκυρες πληροφορίες για την κάθε μία εμπνέει εμπιστοσύνη.

ΠΡΟ ΕΛΕΓΧΟΣ
Μια άλλη πτυχή που πιθανά θέλετε να εξετάσετε αφορά το είδος και την ποιότητα των διαθέσιμων εγκαταστάσεων. Ιδανικά, καλό θα ήταν να επισκεφθείτε το ναυπηγείο πριν καταλήξετε σε κάποια απόφαση, προκειμένου να βεβαιωθείτε για τις δυνατότητες υλοποίησης του έργου που σας ενδιαφέρει. Στα Ναυπηγεία Κυνοσούρας, περιμένουμε να σας υποδεχτούμε και να σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας με μεγάλη χαρά.

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ
Ένας αδιαπραγμάτευτός παράγοντας και απόλυτα απαραίτητη συνθήκη είναι να μελετήσετε προηγούμενα έργα που υλοποιηθήκαν, για να εξακριβώσετε τα επίπεδα επάρκειας. Είναι κάτι που συνδέεται άμεσα με τη φήμη και το κύρος του ναυπηγείου. Εξετάστε πρώτα τον τύπο υπηρεσιών που αναζητάτε. Για παράδειγμα, στα Ναυπηγεία Κυνοσούρας παρέχουμε:

Βαφή Κυτών & Επισκευές Δεξαμενών / Στομίων Κύτους
Επισκευές Ελίκων
Επισκευές Μηχανουργείου
Αντικατάσταση Ελασμάτων
Συστήματα Επεξεργασίας Έρματος
Τα ΝαυπηγείαΚυνοσούρας παρέχουν ολοκληρωμένες ναυπηγοεπισκευαστικές υπηρεσίες για όλους τους τύπους πλοίων έως και μεγέθους Panamax. Το ναυπηγείο μας λειτουργεί όλο τον χρόνο υλοποιώντας με επιτυχία κάθε απαίτηση για επισκευή ή κατασκευή πλοίων στην Ελλάδα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
Άλλο ένα σημαντικό κριτήριο για να πάρετε μια απόφαση είναι η οικονομική κατάσταση της εταιρείας, καθότι η οικονομική σταθερότητα αποτελεί σημείο αναφοράς τόσο για την ικανότητα εκτέλεσης έργου στον σωστό χρόνο, όσο και για τον βαθμό επιτυχίας έργου. Τα Ναυπηγεία Κυνοσούρας, δραστηριοποιούνται από τα τέλη της δεκαετίας του ’60, συνεπώς είναι ένας δοκιμασμένος επιχειρηματικός όμιλος και εμπορικός εταίρος.

ΣΥΝΟΨΗ
Όποιο και να είναι το μέγεθος του πλοίου σας, οι ειδικοί μαςδιαθέτουν τις κατάλληλες δεξιότητες και υποδομές να προβούν σε δομικές επισκευές ή σε αντικατάσταση εξοπλισμού σε κάθε τύπο πλοίου όπως επιβατηγά, δεξαμενόπλοια, πολεμικό ναυτικό, θαλαμηγοί…Είτε το πλοίο σας χρειάζεται έναν προγραμματισμένο έλεγχο για επισκευή βάσει προδιαγραφών κατηγορίας είτε υπάρχει βλάβη εξοπλισμού είτε έχει υποστεί κάποια πιο σοβαρή ζημιά από μια πρόσκρουση, τα ναυπηγεία μας είναι σε θέση να διαχειριστούν οτιδήποτε από εργασίες χάλυβα και σωληνουργικές εργασίες όλων των κατηγοριών μέχρι πιο απαιτητικές επισκευές ηλεκτρολογικών/μηχανολογικών συστημάτων, με ακριβείς οδηγίες & πιστοποιημένες μετρήσεις.

Στα Ναυπηγεία Κυνοσούρας, έχετε άμεση πρόσβαση σε μια μεγάλη δεξαμενή έμπειρου εργατικού δυναμικού και ειδικοτήτων όπου υλοποιούμε ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στιςδικές σας ανάγκες, ενώ ταυτόχρονα παρέχουμε συνολικά πακέτα επισκευών/κατασκευών πλοίων στην καρδιά της Μεσογείου.